Vučević ostaje, dobija novu ulogu

Nikola Vučević se sprema za vrlo važnu sezonu u Orlandu.

S obzirom na to da ulazi u posljednju sezonu ugovora i da su Magični draftoali Moa Bambu, Vučević jednostavno mora da dokaže da je igrač koji je spreman da nosi franšizu.

Novi trener Stiv Kliford ima i nove ideje gdje i kako bi trebalo Vučević bi trebalo da igra. Kliford želi da Nikola igra na postu.

“Sviđaju mi se ideje o tome kako želi da me koristi na terenu. Djeluje mi kao da mu je neko rekao šta mi se sviđa da igram. Način na koji me je skautirao je sjajan. Pokazuje da zna igru vrlo dobro.” kazao je Vučević.

Mnogo se pričalo da bi naš centar mogao da ode u sklopu nekog trejda. Nikola je više puta ponavljao da želi da ostane na Floridi i to bi moglo da mu se ostvari.

“Ne razmišljamo o bilo kakvom trejdu”, kazao je Džef Veltman iz uprave kluba i dodao:

“Vuč je igrač visokog kvaliteta i još bolja osoba. Važan je timu i važan je na našem putu da idemo naprijed. Nadamo se dobroj sezoni, da ćemo uvećati broj pobjeda.”

Vučević će biti i Bambin mentor.

“On je osoba na koju se oslanjam da mi prikaže kako se igra u NBA ligi je Vuč. On dođe i kaže mi kako bi trebalo uraditi stvari na pravi način. Veoma je važan u tome da se prilagodim na nov način igre.” kazao je Bamba.

Nikola igrao osmu sezonu u NBA ligi, možda i najvažniju u karijeri…

Izvor: Cdm.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor