Portal sjevercg je danas nakon obraćanja gradjana našem portalu, napravio snimke kako su pješaci životno ugroženi  od nesavjesnih vozača, u bjelopoljskoj industrijskoj zoni, koji svoja auta parkiraju na trotoarima, pored glavne magistrale, rizikujući živote pješaka koji tuda prolaze.

Fotografije su dostavljene i Centru bezbjednosti Bijelo Polje, Komunalnoj policiji. Gradjani Bijelog Polja, su obavijestili naš portal, da su ugroženi i na drugim mjestima i u gradskom području, gdje se parkiraku auta na sve trotoare, pa su samim tim ugroženi jer nemaju kuda da prodju sem ulicama. Danas smo u industrijskoj zoni evidentirali, a što se vidi kroz snimak i veliki broj šlepera koji su parkirani na trotoare.

Evidentirali smo i radnike iz komunalnog preduzeća Lim, koji uredjuju trotoare, pa i u industrijskoj zoni, pa je neshvatljivo dali ih uredjuju za pješake ili auta i veliki broj šlepera, koji su parkirani na same trotoare.Očekujemo da će Centar bezbjednosti Bijelo Polje,  reagovati u skladu sa svojim nadležnostima, a shodno Zakonu o saobraćaju i zaštiti živote gradjana, koji prolaze u industrijskoj zoni.