Nakon što su dana dres Rudara obukli Ivan Bojović i Ognjen Peličić obukli dres Rudara, stigla vijest o dolasku igrača od koga se očekuje da stvori razliku i bude čovjek od najvećeg povjerenja Zorana Govedarice.

Iz uprave kluba potvrđeno nam je da će sjutra dres Rudara obući stameni Somborac, Branimir Jočić koji je skoro deset godina bio mozak subotičkog Spartaka. Razgovori Jočića i Rudara trajali su dugo, a detaljima ugovora javnost će biti obavještena u narednih par dana. Očekivalo se da će ovaj iskusni igrač, koji je 10. juna napunio 27 godina, otići i severnije od Subotice, ali umjesto povoljnog inostranog angažmana odlučio sa da dođe na sjever Crne Gore i pridruži se bivšem saigraču Nikši Vujanoviću, koji je već ranije pojačao Rudar.

Spartakova četvorka, zbog toga što je na početku prošle sezone bio pozitivan na korona virus, imao je dužu pauzu, međutim to ga nije spriječilo da se kasnije vrati u formu. Ljubitelji fudbala sigurno pamte njegovu igru protiv Sparte iz Praga prije tri godine, kada je Spartak napravio čudo i eliminisao Čehe iz Lige Evrope, a jedan od junaka bio je Jočić.

Inače Jočić je za „plave golubove“ odigrao 136 utakmica i bio je jadan od ljubimaca popularnih „Marinaca“.

 

Izvor: PvPortal