Prema informacijama portala sjevercg, veliki broj gradjana sa sjevera Crne Gore, pridružit će se protestima u Podgorici, koji su zakazani za 18h ispred tužilaštva, koje organizuje organizacija ODUPRI SE 97000.

Jedan od bjelopoljaca za portal sjevercg je kazao, da ide zajedno sa svojim prijateljima privatnim autom i da idu svi zajedno bez obzira na nacionalnu pripadnost i da je ovo prvi protest na kojem ide.

Na protest se sprema i jedan naš sugradjanin, koji takodje ide privatnim autom sa kompletnom svojom porodicom, kako kaže želi da daju svoju doprinos demokratiji i borbi za sjever, posebno za sve mlade sa sjevera.On očekuje da će se veliki broj mladih sa sjevera pridružiti protestu, jer ovo je borba za njihovu budućnost.

Kako nam je kazala i jedna Rožajka, koja je na zadnjim izborima kako je navela, glasala za bošnjačku stranku, da će sa svojim mužem i kćerkom ići na protest Kako navodi glasala je za bošnjačku stranku, da joj nebi suprug izgubio posao, ali da ovo što bošnjačka stranka radi u Rožajama, treba da bude podsticaj svim njenim sugradjanima, da se pridruže protestima.