Opštinski odbor (OO) Socijalističke narodne partije (SNP) Bijelo Polje na vanrednoj sjednici danas u tom gradu izglasao je povjerenje predsjedniku OO te partije Radosavu Nišaviću, uprkos zahtjevu predsjednika stranke Srđana Milića da bude razriješen,prenio je portal Vijesti.

Nišavić je kazao da je ovo bio još jedan atak na jedinstvo OO od strane predsjednika Milića i da je Milićevo zakazivanje vanredne sjednie nestatutarno. Od 91 prisutnih ( od 115 upisanih) članova OO SNP za Nišavića je glasalo 59, protiv 26.

Vanredna sjednica OO održana je na zahtjev predsjednika SNP Srđana Milića sa jedinom tačkom dnevnog reda – glasanje o nepovjerenju predsjedniku OO SNP Nišaviću.

Nišavić je kazao da je ovo bio još jedan atak na jedinstvo OO od strane predsjednika Milića i da je Milićevo zakazivanje vanredne sjednie nestatutarno.

“Sami način zakazivanja sjednice i postavljanja na dnevni red povjerenja predsejdniku OO je još jedan atak na jedinstvo SNP Bijelo Polje od strane predsjednika SNP”, kazao je Nišavić.

Izvor:portal Vijesti