Cilj je raditi na poboljšanju ukupne infrastrukure i boljem pristupu našoj državi kroz avio saobraćaj, ocijenjeno je na sastanku koji je organizovao potpredsjednik Vlade Dritan Abazović na temu unapređenja Crne Gore kao avio destinacije.

Kako je saopšteno iz Vlade sastanku su prisustvovali Zoran Radunović, državni sekretar u Ministarstvu kapitalnih investicija, Branko Krvavac, državni sekretar u Ministarstvu finansija, Predrag Todorović, izvršni direktor Air Montenegro, Goran Jandreoski, izvršni direktor Aerodromi Crne Gore, mr Petar Radulović, zamjenik izvršnog direktora Aerodromi Crne Gore.

“Na sastanku su razmatrane mogućnosti koje se tiču interesovanja stranih investitora za našu državu, konstatujući da je zajednički cilj raditi na poboljšanju ukupne infrastrukure i boljem pristupu našoj državi kroz avio saobraćaj”, saopšteno je iz Vlade.

Govoreći o protekloj turističkoj sezoni kao veoma uspješnoj, sagovornici su, kako je saopšteno, istakli zadovoljstvo urađenim kroz kratak vremenski okvir, saglasivši se da su pripreme za narednu turističku sezonu već počele.

Izvor:RTCG