UHAPŠENI OSUMNJIČANI ZA ZLOČIN U PLAVU, Marko Šoškić (24) i Aleksandar Konatar (35) sumnjiče se da su direktni izvršioci krivičnog djela

0
2242

Marko Šoškić (24) i Aleksandar Konatar (35) sumnjiče se da su direktni izvršioci krivičnog djela, dok se Markov brat Miloš i još jedna osoba sumnjiče da su znali za ovo krivično djelo i prikrivali ga.

       Kuća Dašića i teško povijređeni Vuko Foto: V. N

Šoškić i Konatar se sumnjiče da su izvršili krivično djelo teško ubistvo i protiv njih je podnijeta krivična prijava državnom tužilaštvu, naveo je pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije Enis Baković.Izvršen je težak zločin, tužilac je odmah izašao na lice mjesta, naveo je šef državnog tužilaštva u Bijelom Polju, Rifat Hadrović.

“Prilikom istrage, došlo se do jakih dokaza, koji su ukazali da su ova lica izvršila krivična djela, naveo je Hadrović. Hadrović je, na pitanje novinara FOS-a, izjavio da se osumnjičeni terete za krivično djelo teško ubistvo izvršeno iz koristoljublja, kako je to FOS ranije i objavio. U Plavu je situacija stabilna i ranijih godina nije bilo izvršenih krivičnih djela razbojništava, osim jednog, koje je rasvijetljeno, naveo je načelnik CB Plav Džemal Šabotić na pitanje novinara FOS-a.

Kako je FOS ranije objavio, Dašići su i ranije bili na meti napada, i to krivično djelo je rasvijetljeno, a počinioci procesuirani, navedeno je na konferenciji od strane Šabotića, nakon interesovanja novinara FOS-a za ovaj slučaj.

Izvor:FOS