Uhapšena dva Beranca, za trećim potraga: Odstrijelili jelena

Službenici Uprave policije su u Kolašinu, intenzivnim operativnim i istražim aktivnostima, identifikovali osobe koje su sredinom novembra odstrijelile jelena u Nacionanlom parku Biogradska gora.

Danas su lišeni slobode M.B. (23) i L.R. (22), oba iz Berana, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nezakonit lov, dok se za V.D. (21) iz Berana, kojem se na se na teret stavlja krivično djelo nezakonit lov u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, intenzivno traga. Sumnja se da su osumnjičeni, 14. novembra 2021. godine u jutarnjim časovima na području Nacionalnog parka Biogradska gora, izvršili navedeno djelo na način što su upotrebom lovačke puške odstrijelili divljač – jelena- rečeno je iz policije.

Tada je ovaj događaj policiji prijavio šef službe zaštite Nacionalnog parka Biogradska gora, nakon čega je policija obavila uviđaj i u blizini pronašla odstrijeljenu divljač, lovačku pušku marke „Zastava“ kalibra 12mm i lovački prsluk.

Pronađeni predmeti su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu radi daljeg postupanja- navode iz policije.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor

Sve najljepše u Novoj 2022

Želi Vam Vaš portal SJEVER CRNE GORE