Uhapšen osumnjičeni za teško ubistvo u pokušaju

M.B. (31) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju na štetu A.M. (20) i I.T. (24), saopšteno je iz Uprave policije.

„Službenici Uprave policije su nakon intenzivnih aktivnosti, locirali i lišili slobode osumnjičenog za teško ubistvo u pokušaju koje je izvršeno početkom novembra u naselju Stara Varoš na štetu dvije osobe“, navodi se u saopštenju.

Osumnjičenom se, kako navode, na teret stavlja i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a on će uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

M.B. je, kako se sumnja, 2. novembra 2021. godine, u naselju Stara Varoš upotrebom vatrenog oružja pokušao lišiti života oštećene osobe na način što je u njihovom pravcu ispalio više projektila.

A.M. je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede dok I.T. nije imao povreda od vatrenog oružja. Osumnjičeni se nakon izvršenog krivičnog djela dao u bjekstvo.

„Povodom konkretnog krivičnog djela u kontinuitetu su preduzimane kriminalističko – operativne mjere i radnje na terenu koje su doprinijele da se prikupe relevantni dokazi koji ukazuju na sumnju da je M.B. izvršilac ovog krivičnog djela, nakon čega je za njim raspisana lokalna potjernica“, navodi se u saopštenju.

Intenzivna potraga za ovim licem dovela je do otkrivanja tačne lokacije na kojoj se skrivao nakon čega je i uhapšen.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor

Sve najljepše u Novoj 2022

Želi Vam Vaš portal SJEVER CRNE GORE