Uhapšen Bjelopoljac: Pronađena puška, tri pištolja i municija

0
1255

Bjelopoljska policija uhapsila je sugrađanina A.G. (49) zbog sumnje da je u kući i drugim prostorijama u naselju Rasovo nedozvoljeno držao oružje i eksplozivne materije.

       Ilustracija

“Službenici CB Bijelo Polje su, 30.09.2017. godine oko 23,00 časova, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Bijelom Polju, izvršili pretres kuće i ostalih prostorija u naselju Rasovo, koje koristi A.G. (49) iz Bijelog Polja. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli pušku marke „Beretta“ kalibra 9mm sa okvirom, pištolj nepoznate marke sa okvirom, dva strartna gasna pištolja marke „Blow“ sa četiri okvira, 29 metaka kalibra 9mm kao i 20 metaka za startne pištolje”, navode iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Bijelom Polju.

“Nakon saslušanja lica, državni tužilac je donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu, zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo”, zaključuje se.

Ostavi komentar

Molimo vas da unesete Vaš komentar
Molimo Vas da unesete Vaše Ime ovdje