Protiv maloljetnog L.M. (16) policija je podnijela krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je takođe maloljetniku starom 15 godina u tuči slomio jagodičnu kost.

“Naime, policijski službenici su postupili po prijavi zaposlenih u Zavodu za HMP Bar, 19. marta 2019. godine, da je na ukazivanje medicinske pomoći sa povredama glave u njihove prostorije dovedeno maloljetno lice staro 15 godina”, saopšteno je iz Uprave policije.

Maloljetnik je, kako su kazali, policajcima kazao da se povrijedio prilikom pada niz stepenice ispred Doma učenika gdje je smješten.

“Kriminalističkom obradom barska policija je došla do saznanja da ovoj maloljetnik nije povredu zadobio na način na koji je naveo već da je navedenog dana ispred Doma učenika došlo do tuče između ovog lica i L.M, kojom prilikom je L.M. ovom maloljetniku nanio tešku tjelesnu povredu u vidu frakture jagodične kosti”, navodi se u saopštenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

“On je naložio da se protiv L.M. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda”, zaključuju iz policije.