Tri opštine sa sjevera organizuju radionicu o lokalnoj demokratiji na Zapadnom Balkanu

Opštine Pljevlja, Mojkovac i Kolašin i projekat ReLOaD pozvale su zainteresovane nevladine organizacije sa njihovih teritorija na radionicu pod nazivom „Utvrđivanje predloga prioriteta ReLOaD2 konkursa“, koja će se održati 8. decembra ove godine, sa početkom u 9 sati u maloj Skupštinskoj sali Opštine Pljevlja.

Cilj radionice je planiranje prioriteta konkursa Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) koji će biti objavljen u okviru klastera „Tara“ za nevladine organizacije sa teritorija opština Pljevlja, Mojkovac i Kolašin. Za učešće na radionici se mogu prijaviti sve zainteresovane nevladine organizacije sa teritorije opština Pljevlja, Mojkovac i Kolašin dostavljanjem mejla sa iskazanim interesovanjem za učešće i kontakt detaljima kandidovanog predstavnika – ime, prezime, imejl adresa i kontakt telefon – navodi se u saopštenju.

U slučaju da pristigne veliki broj aplikacija za učešće, predstavnici opština i UNDP će, shodno raspoloživim kapacitetima mjesta održavanja i optimalnom broju učesnika, a prateći preporuke u vezi s kovid-19, izabrati učesnike na osnovu kriterijuma aktivnosti i vidljivosti NVO u zajednici i postignućima u oblasti u kojoj NVO djeluje, kao i prethodnog iskustva i uključivanja NVO u procese odlučivanja i kreiranja politika. Odabrani predstavnici će biti obavješteni o učešću od strane UNDP i dalja komunikacija nastavljena direktno sa njima.

Izvor:Dan

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor

Sve najljepše u Novoj 2022

Želi Vam Vaš portal SJEVER CRNE GORE