Tri nova filma na repertoaru bioskopa Cineplexx

Na novom repertoaru bioskopa Cineplexx Delta city nalaze se tri nova filma:

Život i smrt Džona Gotija

Krimi-drama „Život i smrt Džona Gotija“, bazirana na knjizi „U sjenci mog oca“ autora Džona Gotija Džuniora, donosi priču o jednom od najpoznatijih mafijaša u istoriji, koga tumači Džon Travolta.
U pitanju je biografska priča o italijansko-američkom lideru kriminalne porodice Gambino iz druge polovine prošlog vijeka. Priču pripoveda Gotijev sin Džon Džunior, a radnja prati njegov život od djetinjstva u siromaštvu do uspijeha u podzemlju Njujorka.

Kevin Konoli potpisuje režiju ovog filma, dok su scenario napisali Lem Dobs i Lio Rosi. Pored Travolte, u filmu glumi i njegova supruga Keli Preston, a pojavljuju se još i Spenser Lofranko, Pruit Tejlor Vins, Stejsi Kič i mnogi drugi.

„Radeći blisko sa porodicom Goti, želio sam da prikažem Džona Gotija što realnije moguće – kao dobrog, lošeg i opasnog. Mislim da film ne uljepšava nijedan aspekt Gotija kao kriminalca. Ali, u isto vrijeme, nadam se da sam pokazao i koliko je volio svoju porodicu, kako je bio lojalan svojim ljudima i da je bio heroj među radničkom klasom koju je njegova organizacija štitila. Sada bolje razumijem izreku – Čast među
lopovima,“ objašnjava rediteli Konoli.

Dobitnik nagrade Gremi, muzičar Pitbul, radio je muzku za film „Život i smrt Džona
Gotija“. Osim što je debitovao kao filmski kompozitor, višestruko nagrađeni tekstopisac, muzički producent i pjevač, takođe je napisao i izveo originalnu pesmu za odjavnu špicu filma.

Nemilosrdni plišani

NEMILOSRDNI PLIŠANI su mnogo toga: krimić o istrazi zagonetnog ubistva, priča o prijateljstvu i partnerstvu dvoje policajaca, o različitostima i njihovom prihvatanju, o iskupljenju osramoćenog junaka. Ali film sigurno nije za djecu, ni u kom pogledu. Ovo je ljetnja komedija za odrasle koja prikazuje kako se lutke ponašaju iza zatvorenih vrata, kad u blizini nema djece. U filmu nastupaju zvijezde Melisa Mekarti, Maja Rudolf, Elizabet Benks, kao i lutke Miskreant lutkarske kuće Henson Alternative.

S pričom smještenom u Los Anđelesu, Nemilosrdni plišani istražuju svijet u kom kraj ljudi žive i rade lutke. Poput nas i lutke imaju različite osobine, zanimanja, interese i poroke.

Iako žive zajedno s ljudima, lutke se još uvijek smatraju građanima drugog reda i suočavaju se s diskriminacijom, predrasudama i nasiljem dok pokušavaju da pronađu svoje mjesto u svijetu i da žive sa što više dostojanstva.

U središtu priče je narušen odnos između detektivke Koni Edvards, mentalno nestabilne veteranke koja pokušava da se nosi sa svojom zavisnošću o šećeru i Fila Filipsa, njenog bivšeg osramoćenog partnera-lutke.

Jednom davno bili su zvijezde i ponos svog odjeljenja, sve do skandala nakon kojeg je Filips izgubio posao. Sad je privatni detektiv koji zastupa interese lutaka u gradu anđela. Nakon što je nekoliko glumaca iz The Happytime Gang – omiljenog dječjeg programa iz 90-tih – ubijeno, Edvards i Filips moraju da udruže
snage kako bi pronašli serijskog ubicu.

Tom i Bob: Misija spašavanja svijeta (od 1. septembra na repertoaru)

Pedantni dabar Bob vodi vrlo uredan život. Vrijedan je: vježba svako jutro, radi u svojoj bašti, melje žito u svom mlinu i sprema košnice za gospodina Medvjeda. Njegov život se dramatično mijenja kad mu na vrata pokuca mačak Tom i useli se kod njega usred noći. Mačak je nemirno stvorenje koje stalno traži nove pustolovine. Jednog dana, dok posmatra nebo, Tom ugleda vatrenu loptu koja juri nebom i pada na zemlju.

Ispostavlja se da je to svemirski brod sa malim vanzemaljcima koji se zovu Zaka, Zik i Zuk. Oni bježe od Grebatora čiji je zadatak da love nove forme života i dovedu ih na svoju planetu. Tom i Bob kreću u opasnu avanturu da bi spasili tri vanzemaljca, ali i svoje prijatelje iz šume gospodina Medvjeda, Žirafu, Pingvina i Slona od opasnih Grebatora.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor