Supruga Olivera Dragojevića otkrila kakvi su mu bili posljednji dani

Supruga pokojnog pjevača Olivera Dragojevića, Vesna ispričala je da i dalje ne može da vjeruje da njenog dragog više nema, kao i kako je posljednje dane provodio pretežno u bolnici.

Mjesec od smrti slavnog muzičara koji je na vječni počinak ispraćen kao malo ljudi do sada Vesna se i dalje bori sa samom sobom.

“Još mi dođe da ga zovem na večeru. Posljednja tri-četiri dana nije govorio, samo je spavao. On je bio optimističan do kraja. Po cio dan smo provodili s njim u bolnici. Kuvala sam mu ručak i hranila sam ga. To je sve što smo mogli da uradimo. Puštali smo mu pjesme koje je volio da sluša. Ponašali smo se kao da se ništa neće dogoditi. Bio je malo bolje, pa malo lošije. Nismo mi njemu pričali: „Sad je gotovo.“ Složna smo familija, nema svađanja. Ostali smo bez ikakvih repova i dugova i on je bio miran jer zna da smo mi dobro“ – rekla je ona.

Za hrvatske medije je ispričala da oproštaj od nekoga ne postoji…

“Ne znam šta bih rekla. Bili smo spremni na sve, iako nikad ne možeš biti potpuno spreman na sve. Znali smo kako će ići. Eto tako je kako je. Oproštaj ne postoji“- kazala je ona.

Vijest o smrti ovog velikog kantautora 29. jula ove godine sve je šokirala iako se znalo da je Oliverovo zdravstveno stanje sve gore.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor