Sprema se jedan od najvećih transfera u istoriji Barse!

0
116

Sprema se jedan od najvećih transfera u istoriji! Marko Verati zatražio je odlazak iz PSŽ-a, a odmah su se u borbu za njega uključili evropski velikani.

Do sada se italijanski vezista najviše povezivao sa prvakom Italije, Juventusom, ali pojavile su se informacije da Barselona ne gubi vrijeme i da će doći do najvećeg transfera u klupskoj istoriji diva s Kamp Noua.

Katalonci, koji pod vođstvom novog trenera Ernestea Valverdea slažu novu ekipu, spremni su ponuditi 100 miliona eura, a službenu ponudu Parižanima trebalo bi da pošalju početkom sljedeće neđelje. U Verattiju vide dugoročnog nasljednika Andresa Inijeste.

U Juventusu su vjerovali da 24-godišnjeg Veratija, koji je nezadovoljan jer je PSŽ daleko od evropskog naslova, mogu dovesti za 80 miliona eura. Sada će, nakon što se u borbu očekivano uključila Barselona, morati da ponude više te sruše klupski rekord kako bi ga doveli.

Zanimljivo, Verati, iako Italijan, nikad nije igrao u Seriji A. Peskara ga je 2012. godine, nakon što je izborila plasman u prvu ligu, prodala za 12 miliona eura PSŽ-u.

Zanimljivo, ali i indikativno je to što je Itlijan u posljednje vrijeme na Instagramu počeo da prati niz Barseloninih igrača… Upoznaje li se sa budućim saigračima?