Sprema se jedan od najvećih transfera u istoriji Barse!

0
84

Sprema se jedan od najvećih transfera u istoriji! Marko Verati zatražio je odlazak iz PSŽ-a, a odmah su se u borbu za njega uključili evropski velikani.

Do sada se italijanski vezista najviše povezivao sa prvakom Italije, Juventusom, ali pojavile su se informacije da Barselona ne gubi vrijeme i da će doći do najvećeg transfera u klupskoj istoriji diva s Kamp Noua.

Katalonci, koji pod vođstvom novog trenera Ernestea Valverdea slažu novu ekipu, spremni su ponuditi 100 miliona eura, a službenu ponudu Parižanima trebalo bi da pošalju početkom sljedeće neđelje. U Verattiju vide dugoročnog nasljednika Andresa Inijeste.

U Juventusu su vjerovali da 24-godišnjeg Veratija, koji je nezadovoljan jer je PSŽ daleko od evropskog naslova, mogu dovesti za 80 miliona eura. Sada će, nakon što se u borbu očekivano uključila Barselona, morati da ponude više te sruše klupski rekord kako bi ga doveli.

Zanimljivo, Verati, iako Italijan, nikad nije igrao u Seriji A. Peskara ga je 2012. godine, nakon što je izborila plasman u prvu ligu, prodala za 12 miliona eura PSŽ-u.

Zanimljivo, ali i indikativno je to što je Itlijan u posljednje vrijeme na Instagramu počeo da prati niz Barseloninih igrača… Upoznaje li se sa budućim saigračima?

Ostavi komentar

Molimo vas da unesete Vaš komentar
Molimo Vas da unesete Vaše Ime ovdje