Splitska policija kod državljanina Crne Gore pronašla 2,2 kilograma kokaina

Zbog sumnjivog ponašanja i sumnje na to da bi se u vozilu mogli nalaziti predmeti kaznenog djela, zbog pregleda vozila, angažovan je službeni pas za detekciju droga, navode iz policije

Više od dva kilograma kokaina pronašla je policija u utorak na auto-putu A1 kod državljanina Crne Gore (28), koji je završio u policijskom pritvoru, saznaje Hina u splitskoj policiji.

Automobil crnogorskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 28-godišnji Crnogorac, policija je zaustavila na odmorištu Sitno.

Zbog sumnjivog ponašanja i sumnje na to da bi se u vozilu mogli nalaziti predmeti kaznenog djela, zbog pregleda vozila, angažovan je službeni pas za detekciju droga, navode iz policije.

„Prilikom pregleda vozila službeni pas za detekciju droga pozitivno je reagovao na prisutnost droge te je vozilo vučnom službom prevezeno u prostorije policije, gdje je potom temeljem naloga sudije za istragu Županijskog suda u Splitu izvršena pretraga vozila“, rekli su u policiji.

Pretresom automobila, na skrivenom mjestu, pronađena su dva PVC paketa s 2.2 kilograma kokaina.

Droga i vozilo su oduzeti, a zbog sumnje na počinjenje krivičnog djela neovlašćene proizvodnje i prometa drogama osumnjičeni 28-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku, kažu u policiji.

Izvor: Vijesti.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor