Ski-centar Kolašin 1600 spremno dočekuje novu sezonu, zvanično otvaranje 18. decembra

Ove godine ćemo imati i veliki broj novina, koje podrazumijevaju iznajmljivanje motornih sanki i savremene opreme, dnevno i noćno hodanje na krpljama, zimski hajking, turno skijanje te škole skijanja i bordovanja, kazao je Medenica.

Ski-centar Kolašin 1600 spremno dočekuje zvanično otvaranje zimske turističke sezone planirano za 18. decembar, i biće konkurentan najrazvijenijim ski-centrima u regionu pa i šire, tvrdi rukovodilac tog ski-centra Bojan Medenica.

Prema njegovim riječima, žičara K7, koja spaja Ski-centar Kolašin 1600 i Ski-centar 1450 obezbijediće ukupno 45 kilometara staza, a širenje ponude će dodatno privuči turiste.

– Ski-centar Kolašin 1600 je tehnički i sadržajno spremniji nego ikada ranije. Ove godine ćemo, pored standardnih sadržaja, imati i veliki broj novina, koje, između ostalog, podrazumijevaju iznajmljivanje motornih sanki i savremene opreme, dnevno i noćno hodanje na krpljama, zimski hajking, turno skijanje te škole skijanja i bordovanja – kazao je Medenica.

Dodaje da će u ponudi biti raznovrstan animatorski, takmičarsko sportski i zabavni muzički program tokom cijele zime.

Velike gužve, prouzrokovane nedostatkom mjesta za parking otežavale su prilaz ski-centrima prošle godine, te se intenzivno radilo na proširenju parking kapaciteta.

– Ove sezone naši posjetioci imaće na raspolaganju dodatnih 350 mjesta, što bi trebalo da poboljša funkcionalnost – kazao je Medenica.

Nedavno je Ski-centar Kolašin 1600 učestvovao na sajmu turizma u Tirani, gdje su promovisali svoju ponudu i planove za predstojeću sezonu.

Izvor: dan.co.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor

Sve najljepše u Novoj 2022

Želi Vam Vaš portal SJEVER CRNE GORE