Švedski mediji navode da je njegov otac Senad još prošle godine razgovarao sa predstavnicima FSCG oko mogućeg nastupa u crnogorskoj nacionalnoj selekciji

Sead Hakšabanović, vezista švedskog Halmštada, dobio je poziv iz Fudbalskog saveza Crne Gore za mečeve sa Iranom i Jermenijom, javlja švedski list “Kvalsposten”, a prenose ostali mediji u toj zemlji.

Mladić, koji je 4. maja tek napunio 18 godina, mogao bi, dakle, da postane novi crnogorski reprezentativac.

Ne bi bilo iznenađenje da se Hakšabanović nađe na spisku Ljubiše Tumbakovića, koji bi trebalo da bude objavljen danas…

Švedski mediji navode da je njegov otac Senad još prošle godine razgovarao sa predstavnicima FSCG oko mogućeg nastupa u crnogorskoj nacionalnoj selekciji.

Riječ je o velikom talentu, klasičnom vezisti, bivšem kadetskom, a sada omladinskom reprezentativcu Švedske, ali i igraču kome predviđaju veliku karijeru.

Hakšabanović će, kako javljaju mediji u Švedskoj, ovog ljeta najvjerovatnije napustiti Halmštad, a može da bira novi klub.

Njegov klub je još u januaru odbio ponudu Briža, vrijednu čak 15 miliona eura, procijenivši da Hakšabanović vrijedi čak 10 miliona eura više!

Briž je ponovo u igri, pominje se i Inter, ali i engleski klubovi, nakon što je Hakšabanović prošlog ljeta bio desetak dana u kampu Mančester junajteda.

On je još kao 15-godišnjak debitovao za prvi tim Halmštada, a ove sezone odigrao je svih 10 mečeva u prvoligaškom takmičenju i postigao dva gola.

izvor: ND VIJESTI