Savković bila na informativnom razgovoru zbog rušenja ograde,Ona je nakon razgovora, puštena, a pretres je odgođen za septembar

0
229

Član koordinacionog odbora majki korisnica naknada Željka Savković, privedena je danas u Sud za prekršaje na informativni razgovor jer je na protestu 29.juna odbila da pozove majke da ne ruše zaštitnu ogradu ispred Skupštine Crne Gore.Ona je nakon razgovora, puštena, a pretres je odgođen za septembar.

Ona se obratila preko svoje fejsbuk stranice majkama i kazala:,,Kući sam. Jedino što Vam moram priznati je da kada sjedite u marici kao pošten gradjanin Crne Gore, osjećate se opušteno, malo vam je i smiješno, jer se u istoj takvoj sve manje sprovode kriminalci. I to kakvi kriminalci.
Pa neprijatno i ovima sto sjede sa vama.
Lišena slobode do sprovodjenja u Sud za prekrsaje. Sudjenje je odloženo za 8.septembar. Prekršajni postupak se vodi zbog odbijanja kao organizatora vodje okupljanja da je odbijeno naredjenje o povlačenju žena sa ograde. Biće i u redovnoj procedure povodom dva prekršajna postupka 28 i 29 juna procesuirane i Rosanda Pekovic, Maja Jovović, Snežana Macanović, i ja. Bićemo obaviještene o tome kazala je Savković.

Ona se zahvalila svima na podršci.