Državljanka Srbije osumnjičena da je juče vozeći se taksijem kroz Podgoricu, zaustavljala automobil na autobuskim stajalištima i tražila od djece da uđu u taksi, saslušana je nakon privođenja u CB Podgorica, potvrđeno je Portalu iz Uprave policije.

Budvanska policija privela je sinoć državljanku Srbije koja je, po navodima izvora iz policije, pronađena u Budvi u društvu muškarca.

“U pitanju je državljanka Srbije, a postupalo se po operativnim podacima da se u Budvi žena nalazi žena koja je vozeći se taksijem kroz Podgoricu tražila da vozač staje na autobuskim stajalištima, kako bi ona tražila od djece da uđu u taksi. Ta osoba je juče popodne došla u Budvu, nakon čega je budvanska policija, postupajući po molbi kolega iz Podgorice, reagovala i privela tu osobu”, naveo je izvor Portala RTCG.

Roditelji u prijavi navode da su dvije nepoznate osobe pokušavale da namame dvije djevojčice i jednog dječaka u vozilo, dok su na autobuskom stajalištu djeca čekala prevoz do škola.

Policija je pogledala snimke nadzornih kamera sa mjesta događaja i uzela izjave očevidaca.

“Za sad, indicije govore da da u činjeničnom opisu ovoga djela nema elemenata krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti, a takođe otmice”, saopštio je Darko Milonjić iz CB Podgorica  u Dnevniku TVCG.

Izvor:RTCG