SA PROTESTA U PODGORICI PORUČENO:Svi oni koji su doveli do propasti Sjevera Crne Gore će odgovarati

Sa protesta u Podgorici, koji se održao u subotu pod slognom ODUPRI SE 97000, organizatori protesta su poručili, da svi oni koji su doveli Sjever Crne Gore do propasti će odgovarati.
Jedan od organizatora protesta Denis Mekić, je kazao da je režim doveo do propasti Sjevera Crne Gore, u čemu su im pomogli DPS “sateliti” – predstavnici Bošnjačke stranke i drugih “satelitskih partija“.
Mekić je naveo da se sa  Sjevera Crne Gore u poslednjih 10 godina iselilo oko 50.000 građana i dodao.

Mladi napuštaju svoje porodice svakodnevno, primorani da traže posao, utočište i azil u inostranstvu. U tome im ovaj sistem pomaže radeći svakog dana sve više protiv interesa sopstvenih građana. Tamničari sopstvenih sugrađana i oni koji su doveli do propasti sjevera su i DPS sateliti predstavnici Bošnjačke stranke i drugih satelitskih stranki. Neka i oni znaju da ce jednako odgovarati za svoje činjenje i nečinjenje zajedno sa svojim šefom.“

Koliko god da nas bude u Baru, naredne subote u Ulici slobode, ne dajmo zaboraviti zašto ovo radimo. Neka znaju, da nas je ovdje 10.000. Bićemo istrajni… Koliko god bude potrebno, vraćaćemo se našoj Ulici slobode”, kazao je Mekić i pozvao sve građane sa Sjevera Crne Gore da u subotu 23. februara se masovno odazovu, da se svi zajedno izborimo za opstanak sjevernog regiona.
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor