Danas su se gradjani Bijelog Polja spontano okupili ispred ODT Bijelo Polje, da bi osudili kako su naveli, zločin koji se desio u Podgorici od strane komunalnog policajca, koji je obljubio osmogodišnju djevojčicu.

Foto:Portak sjevercg

Predsjednik nevladine organizacije,,Euromost” Almer Mekić je zbog ovog slučaja najvio na svojoj fejsbuk stranici, da će danas u 13h sa svojom suprugom izaći ispred ODT Bijelo Polje, da osudi ovaj zločin, što je i učinio, gdje im se ispred tužilaštva pridružio i jedan broj gradjana Bijelog Polja.

On je u svom obraćanju medijima kazao, da danas žele da podrže i sjutrašnji protest roditelja koji će se održati u Podgorici i pozvao je Vladu Crne Gore, Predsjednika Vlade i sve političke partije, da u ovom djelu sve budu jedinstvene i da po se preko Ministarstva pravde po hitnom postupku krene u izmjeni Krivičnog zakonika Crne Gore, jer je skandalozno, da se za ovakve zločine nad djecom, okrivljeni može kazniti novčanom kaznom i kaznom do dvije godine zatvora.

Mekić se zahvalio sugradjanima i sugradjankama koji su došli da im se danas pridruže i zamolio ih da se razidju, da nebi kršili mere Ministarstva zdravlja.