RSCG o povratku Borozana: Novinarske špekulacije…

Rukometni savez Crne Gore oglasio se saopštenjem povodom vijesti o povratku Vuka Borozana u dres sa državnim grbom.

“Svu komunikaciju vezano za mušku seniorsku reprezentaciju, Rukometni savez Crne Gore obavlja preko predsjednika saveza, direktora muških reprezentativnih selekcija, selektora seniorskog tima i osobe zadužene za komunikaciju sa medijima. Zvanične su takođe, isključivo samo informacije dostavljene medijima preko osobe zadužene za komunikaciju sa novinarima, kao i na sajtu saveza.

Niko od navedenih lica u proteklom periodu nije se obratio javnosti saopštenjem ili izjavom vezano za eventualni nastup Vuka Borozana na Evropskom prvenstvu.

Stoga, informacije koje su se pojavile na portalima ocjenjujemo kao novinarske špekulacije koje nijesu zvanično potvrđene, niti su relevantne za rukometnu i cjelokupnu crnogorsku javnost.

Rukometni savez Crne Gore kao i do sada, svu zvaničnu komunikaciju vezanu za muški nacionalni tim vodiće preko prethodno navedenih lica, a selektor Zoran Roganović blagovremeno će objaviti spisak igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo”, stoji u saopštenju Rukometnog saveza naše zemlje.

Izvor: CDM