Policija u Rožajama izvršila je pretres lokala i kioska „Žurnal“ u vlasništvu A.M. i oduzela 8.930 paklica cigareta bez akciznih markica ukupne vrijednosti oko 13.000 eura.

“Protiv A.M. policijski službenici su nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina”, saopštila je Uprava policije.

Takođe, rožajska policija je rasvijetlila tri teške krađe.

“Zbog sumnje da je počinio jedno krivično djelo teška krađa policija je podnijela krivičnu prijavu protiv maloljetnog D.H. (17). Za druga dva krivična djela slobode je lišeno pet lica, i to za jedno su osumnjičeniA.N, H.Š. i S.N, a za drugo su osumnjičeni J.C. i D.H. Svih pet lica je privedeno nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu”, piše u saopštenju.

Saopšteno je i su prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga podnijete protiv D.M. iz Plava, kod kojeg je pregledom pronađen zamotuiljak sa sadržajem kokaina, i protiv L.L. iz Berana kod kojeg je pregledom pronađen zamotuljak sa sadržajem marihuane.