Ronioci ne odustaju: Traje potraga za ženom, kiša muti rijeku

Uslovi ronjenja su veoma teški, jer je rijeka usljed obilnih padavina nabujala i izlila se izvan korita.

Ronioci regionalnog ronilačkog centra Bijela četvrti dan tragaju za ženskom osobom koja je, upala u rijeku Zetu. Pretražen je dio od naselja Vir pa nizvodno, i još neke lokacije.

– Potraga još trage. Ronilački tim vrši svoje aktivnosti u cilju pronalsaka ženske osobe, ali još nema rezultata- kazao je Danilo Mijajlović iz Ronilačkog centra.

On je nedavno kazao da su uslovi ronjenja su veoma teški jer je rijeka usljed obilnih padavina nabujala i izlila se izvan korita, što dodatno otežava pretragu.

– U pretrazi su učestvovala dva tima ronilaca. U potrazi nam pomažu nikšićki vatrogasci koji od juče pretražuju površinski dio sa svojim čamcima- kazao je Mijajlović.

Ona je u četvrtak popodne upala u tu rijeku. Kako nezvanično saznajemo, određena kamera je snimila događaj nesreće. Prema istim informacijama, Nikšićanka se osoba okliznula i upala u rijeku.

– Rijeka je vrlo brza, nabujala usled obilnih padavina i slaba je vidljivost. Pretraživanje dna rijeke je mukotrpno, ali dajemo sve od sebe, naši ronioci ne odustaju – kazao je nedavno direktor Regionalnog ronilačkog centra Bijela Vesko Mijajlović.

Izvor: dan.co.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor

Sve najljepše u Novoj 2022

Želi Vam Vaš portal SJEVER CRNE GORE