Iz utakmice u utakmicu Kristijano Ronaldo ruši rekorde kada je u pitanju golgeterski učinak. Ali, u Crnoj Gori postoji napadač kojem bi pozavidjela mašina za pogotke iz Madeire njegovo ime je Milivoje Mrdak.

Iz utakmice u utakmicu Kristijano Ronaldo ruši rekorde kada je u pitanju golgeterski učinak. Ali, u Crnoj Gori postoji napadač kojem bi pozavidjela mašina za pogotke iz Madeire njegovo ime je Milivoje Mrdak.

Gorostasni 24-godišnji napadač FK Pljevlja je u nedavno završenoj sezoni Sjeverne regije Crne Gore najbolji strijelac takmičenja sa čak 61 golom! Da, dobro čitate nekadašnja velika nada Rudara je na 24 utakmice 61 put tresao protivničku mrežu i teško gdje na svijetu postoji fudbaler koji može da mu se primakne u tom segmentu. Na primjer Lionel Mesi i Edison Kavani su do sada upisali 35 recki, a izvjesni Riki Miler iz engleskog petoligaša Dovera 40.“Dešavalo mi se da na jednoj utakmici postignem po devet golova. Svakoj ekipi u ligi sam barem jedno zatresao mrežu”, kaže za Dnevne novine 190 centimetara visoki napadač.

Sjeverna regija zajedno sa Srednjom i Južnom čini najniži stepen crnogorskog ligaškog fudbala, ali bez obzira na to podatak o tolikom broju pogodaka nije mogao da se zanemari. To je teško, bukvalno nemoguće, uraditi na igrici, na terminu…“To za mene znači da vrijedim kao napadač. Dokazao sam sebi i drugima da mogu”, dodaje Mrdak.Kada postignete toliko golova onda klub mora da vam bude u vrhu, a Pljevlja su osvojila Srednju regiju i to trijumfom nad jedinim konkurentom Brskovom u pretposljednjem kolu. Pogađajte ko je postigao jedini gol na utakmici?

“I u prvom dijelu sam im dao tri gola”, kroz smijeh govori Mrdak i nastavlja:“Sada smo u baražu za Drugu ligu i očekuje su ulazak u viši rang. Što se mene tiče, nadam se nekom većem klubu od ljeta, jer mislim da sam se vratio u staru formu”, dodaje Mrdak.A, pravo pitanje je šta se desilo u ovih nekoliko godina sa momkom koji je u kadetskim i omladinskim ligama ličio na pravu devetku, napadače koji “izumiru” u modernom fudbalu…

“Bio sam u Rudaru sa 17-18 godina. Međutim, u klub su počeli da dolaze stariji igrači, a u međuvremenu sam doživio povredu leđa i nijesam igrao pola godine. Imao sam neuspješan odlazak u Španiju i sada sam na mjestu gdje su ponikli mnogi pljevaljski igrači”, poručio je Mrdak koji je dio karijere proveo i u Igalu.

Izvor:Kolektiv
komentari:  • Prikazuju se Facebook komentari

sadržaji iz kategorije:


 • Ministar Simović u Pljevljima Sjutra potpisivanje ugovora za IPARD like - PV Informer

  Ministar Simović u Pljevljima Sjutra potpisivanje ugovora za IPARD like

 • Predstava SVETI I PROKLETI - PV Informer

  Predstava SVETI I PROKLETI

 • JAVNA IZVRŠITELJKA PRIJAVILA ADVOKATICU NOVAKOVIĆ Istim presudama više puta - PV Informer

  JAVNA IZVRŠITELJKA PRIJAVILA ADVOKATICU NOVAKOVIĆ Istim presudama više puta

 • Opština čeka odluku Privrednog suda - PV Informer

  Opština čeka odluku Privrednog suda

 • Još jedan dokaz opravdanosti rada kluba iz našeg grada Djevojčice koje - PV Informer

  Još jedan dokaz opravdanosti rada kluba iz našeg grada Djevojčice koje

 • Opština bi odštetu jer Španci kasne - PV Informer

  Opština bi odštetu jer Španci kasne

 • Saopštenje Samostalnih taksi prevoznika u Opštini Pljevlja sa zahtjevima sa - PV Informer

  Saopštenje Samostalnih taksi prevoznika u Opštini Pljevlja sa zahtjevima sa

 • ŽFK Breznica - primjer pravog kolektiva - PV Informer

  ŽFK Breznica – primjer pravog kolektiva

 • Šampion učio nove šampionke - PV Informer

  Šampion učio nove šampionke

Pretraga sajta

Sanovnik

Avalon LTD Pljevlja
Cijenovnik usluga pvinformer.me

Mali oglasi
Broj posjeta u prethodnih 30 dana:

333660


ShareThis Copy and Paste

– See more at: http://pvinformer.me/sadrzaj.php?kategorija=Pljevlja&&info=RONALDO-i-MESI-mu-nisu-ni-do-koljena:-Ovaj-Crnogorac-je-postigao-61-GOL-u-sezoni!-67849727#sthash.x9bohPnO.dpuf