Rodić: “Ne vodim “specijalni rat” protiv Katnića”

0
218

Advokat Goran Rodić istakao je da ne vodi nikakav “specijalni rat” protiv glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, niti da mu pada na pamet da oduzima nekome mjesto u tužilačkoj organizaciji.

Podsjećamo, Specijalno državno tužilaštvo (SDT) objavilo je na svom sajtu dio materijala dobijenog iz mobilnih telefona koje je koristio advokat Goran Rodić, kao i druge dokaze koji su izuzeti po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici.

“Da otpišem tužiocu na njegov način, ne dozvoljavaju mi dostojanstvo i profesija. Da komentarišem objavljivanje ciljano iskidane privatne prepiske sa klijentima, saradnicima i prijateljima, nema svrhe. Posebno zbog toga što objavljena prepiska sadrži i interne šale, opaske, privatna razmišljanja i komentare. Javnost uvijek vjeruje u ono što želi, a istinu znamo samo glavni specijalni tužilac i ja. Pozadinu svega ovoga, međutim, ne znamo samo nas dvojica. Suviše je očigledna”, saopštio je Rodić.

On je istakao da je istina samo jedna.

“Moji mladi saradnici i ja nijesmo nikakva kriminalna organizacija, niti smo kršili zakon u poslovnom odnosu sa A2A. Ne vodim nikakav “specijalni rat” protiv glavnog specijalnog tužioca, niti mi pada na pamet da oduzimam nekome mjesto u tužilačkoj organizaciji”, naveo je Rodić.

Takođe je istakao da nikada nije opstruisao tužilačke i sudske postupke.

“U odbrani klijenata koristim isključivo zakonom dozvoljena sredstva. To vrlo dobro zna i Specijalno tužilaštvo, kao i javnost koja je pratila ne mali broj predmeta u kojima sam postupao kao branilac. Moji saradnici i ja dobili smo pozive kao okrivljeni za petak, 21. jul, i svakako ćemo pred tužiocem objasniti sve činjenice vezane za poslovni odnos sa A2A”, naveo je Rodić.

Ostavi komentar

Molimo vas da unesete Vaš komentar
Molimo Vas da unesete Vaše Ime ovdje