FENER PUTOKAZ ZA PLEJ-OF

Repeša: U Istanbulu da odigramo dobru utakmicu

Košarkaši Budućnosti Voli sjutra gostuju Fenerbahčeu u Evroligi, ali su plavima” već uveliko mislima ka plej-ofu ABA lige. Trener Podgoričana Jasmin Repeša ističe da će njegova ekipa pokušati da pruži što jači otpor jednom od glavnih kandidata za titulu u elitnom takmičenju.

“Fenerbahče je jedna od tri najbolje ekipe u Evropi. Ekipa je pravljena da ide na fajnal-for i da osvoji takmičenje. Do sada su neporaženi kod kuće, takođe su i lideri u Evroligi. Predstojeća utakmica će biti lijep izazov i šansa da pokažemo da smo na pravom putu pred plej-of. Očekujemo veoma tvrdu i tešku utakmicu i znamo da ćemo morati žestoko da se potrudimo za svaki posjed. Idemo u Istanbul da probamo da odigramo dobru utakmicu i da se ne predamo do posljednjeg minuta.” kazao je trener Jasmin Repeša.

Koti Klark je rekao da on i saigrači žele da se predstave u što boljem svijetlu u Istanbulu.

“Ovo je krucijalni dio sezone i očekuje nas teška dupla nedjelja u Evroligi. Igraćemo protiv jedne od najboljih ekipa u Evroligi i moramo se potruditi da im pariramo na najvećem mogućem nivou. Moramo biti i fizički i mentalno jaki da bi pokazali najviše što možemo protiv ekipe kao što je Fenerbahče. Želimo da predstavimo sebe i klub u najboljem mogućem svijetlu u jednoj od najtežih dvorana u Evroligi.” poručio je Klark.

Izvor: RTCG