BEZ EUFORIJE

Repeša: Moramo da ostanemo sa obje noge na zemlji

Trener Budućnst Volija Jasmin Repeša rekao je da ekipa mora da ostane na zemlji, nakon treće uzastopne pobjede u Evroligi.

Foto: KK Budućnost Voli

“Malo smo se svi uljuljali poslije Reala. Dobili smo Real, lako ćemo sa Gran Kanarijom, dajte nam Golden stejt. Bilo bi dobro da se prizemljimo, da smo svjesni da smo po svemu veliki autsajderi i da želimo da se dokazujemo. Ispalo je da je sa Realom puno lakše nego sa Darušafakom i Gran Kanarijom. To je tako u Evroligi, nema slabih. Zavisi od mnogo faktora – od forme, rasta forme, obaranja forme. Zamolio bih sve da ostanemo sa obje noge na zemlji”, rekao je hrvatski trener.

Gran Kanarija je četvrta španska ekipe koja je pala u “Morači”.

“Teška utakmica, čestitke navijačima, koji su nam ponovo pomogli u odlučujući momentima. U prvom poluvremenu imali smo loš defanzivni pristup, oni su imali pet skokova u napadu, mi samo šest faulova. U nastavku je sve bilo drugačije i tada smo dobili utakmicu. Ako ovaj tim igra dobru odbranu, može da dobije svaku ekipu u Evropi”, kazao je Repeša.

On je potom poručio da svi oko kluba i navijači daju podršku Nemanji Gordiću, koji u posljednje vrijeme igra u slaboj formi.

“Gordić je jedan od mojih omiljenih igrača, obožavam ga, sjajan momak. Evidentno je da je došlo do pada, on je nosio igru kada je Kraft otišao. To ništa nije opasno, ali bih volio da svi oko kluba i navijači da pomognu čovjeku kada mu ne ide dobro. To je onda prava podrška, to su pravi prijatelji… Ne treba da se zaboravi da je donio titulu u ABA lige”, rekao je Repeša.

Izvor: RTCG