Policija je uhapsila I.M. (19) i D.A. (22) i podnijela krivične prijave protiv maloljetnog M.B. (16) iz Bara i F.Ć. (25) iz Ulcinja zbog sumnje da su izvršili 13 krađa i jedno razboništvo.

Policija je u Baru uhapsila I.M. (19) i D.A. (22) zbog postojanja osnovane sumnje da su 11 puta pokrali DOO “Primorka” Bar. Sumnjaju da je I.M. bio i saučesnik u razbojništvu koje je počinio sa maloljetnim M.B. (16) iz Bara.

“Sumnja se da su ova dva lica krivično djelo razbojništvo počinili u decembru 2019. godine na štetu mini marketa ‘Beni komerc’ d.o.o, na način što su od zaposlene radnice uz prijetnju nožem pokušali da otuđe novac i registar kasu”, navodi se u saopštenju.

Protiv maloljetnog M.B. policija je podnijela krvičnu prijavu. Barska policija je podnijela krivičnu prijavu i protiv F.Ć. (25) iz Ulcinja zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dvije krađe.

Policija sumnja da je Ulcinjanim krajem marta ove godine krao djelove iz trafostanice i na taj način oštetio CEDIS.

“Prilikom vršenja krivičnog djela osumnjičeni je izazvao havariju na trafostanici i tom prilikom zadobio opekotine usljed kojih je hospitalizovan. F.Ć nije zivotno ugrožen i otpušten je na kućno liječenje.