Specijalni tužilac Mila Đukanovića i DPS-a Milivoje Katnić nastavlja nezakoniti i protivustavni progon aktivista DF-a. Više aktivista i funkcionera PzP-a dobilo je poziv od Specijalnog policijskog tima Milivoja Katnića da sjutra dođu na saslušanje. Upozoravamo bivšeg operativca KOS-a Milivoja Katnića, da će za svaku protivustavnu i protivzakonitu radnju, koju sprovodi protiv DF-a, a po nalogu Mila Đukanovića, kad tad odgovarati. Mi znamo šta je major Katnić radio po Cavtatu i Kovalima prilikom operacija oko Dubrovnika.

Mi znamo da se njegovo ime nalazi na spisku Hrvatske zbog ratnih zločina iz tog perioda. Mi znamo da je Katnić učestvovao u pomaganju bjeguncu Saši Sinđjeliću da ne ide na 21 godinu robije zbog ubistva koje je počinio u Hrvatskoj. Mi znamo da je Katnić osumnjičen za silovanje žene u Konavlima  i da je uzimao novac od domicilnog stanovništa da ih ne zlostavlja i muči . PzP je danas obavijestio svoje prijatelje u međunarodnim organizacijama čiji je punopravni clan ( ACRE i IDU) o staljinističkim metodama  bivšeg vojnog obavještajca Slobodana Miloševića i osumnjičenog za ratne zločine u operacijama oko Dubrovnika 1991. godine, kojima se služi u progonu na DF , najsnažniju i najorganizovaniju opoziciju u borbi protiv mafijaškog režima Mila Đukanovića.

PzP nema nikakve dileme da se bivši major KOS-a  Milivoje Katnić, otrgnuo od kontrole VDT-a Ivice Stankovića i da sada postupa isključivo po naređenjima Mila Đukanovića, grubo kršeći i ustav i zakone ove zemlje, uništava pravni poredak, demokratiju i ugrožava stabilnost zemlje. DF je demokratska, patriotska i slobodarska politička struktura i niko nas ne može zaustaviti na putu oslobađanja Crne Gore iz zagrljaja mafijaške hobotnice. Major KOS-a Milivoje Katnić mora znati da je istina samo jedna i da će odgovarati i pred sudovima slobodne Crne Gore i pred sudom istorije, i pred Božjim sudom. Udbaška tranja, ratni zločinac iz Konvala , izdajnik i poslušnik, imaće svoje mjesto u istoriji Crne Gore, a od njegovih postupaka stidjeće se svaki njegov bratstvenik, i svaki časni Crnogorac,saopštili su iz PZP

sjevercg