Predstavnik  Džudo saveza Crne Gore, Zdravko Milić je povodom održanog prvog prvenstva džudoa u Bijelom Polju, za portal sjevercg kazao,  da je ovo takmičenje mnogo važno za Sjever Crne Gore i razvoj džudoa, u ovom gradu i regionu i dodao.

  Foto: portal sjevercg

,,Ovo prvenstvo Crne Gore je i jedno od najboljih organizovanih takmičenja na teritoriji Crne Gore. Svaka čast organizatoru Džudo klubU ,,Favorit”i mogu kazati da je sve prošlo kako treba”.

Dali smo pravim ljudima u ruke da organizuju ovo prvenstvo, uz pomoć Džudo saveza Crne Gore, kazao je Milić.

  Foto: Portal sjevercg

Enes Camić iz Džudo kluba,,Favorit”za portal sjevercg je kazao, da je ovo takmičenje od velikog značaja za njihov klub i za opštinu Bijelo Polje i dodao.

,,Na ovom prvenstvu je nastupilo 19. dzudo klubova i oko 200 takmičara, mi smo nastupili sa 14 takmičara, i mogu reći da sam zadovoljan, posebno bi pohvalio starije pionire. Uzeli smo 3 titule prvaka države i 6 medalja, što je velika stvar i za naš grad i našu državu”, kazao je Camić.

 Foto:Portal sjevercg

Naši takmičari će našu državu i opštinu, već 14, juna predstavljati na prvenstvu Balkana u Makedoniji. Nadamo se da će i tamo uzeti medalje.

Ovo je prvo takmićenje za mlađe i starije pionire od kada postoji džudo u Crnoj Gori na sjeveru Crne Gore. Svi su prezadovoljni i utisci su odlični, naveo je Camić.