Protiv Litvanije za prvu pobjedu

Fudbalska reprezentacija Crne Gore večeras sa Litvanijom igra drugu utakmicu UEFA Lige nacija. Utakmica na stadionu pod Goricom počinje u 20,45 časova.

„Litvanija nije u rangu Rumunije“ (Foto: fifa.com)

Crnogorski fudbaleri su na startu takmičenja u 4. grupi C lige igrali sa Rumunijom bez golova, dok je Litvanija pred svojim navijačima izgubila od Srbije 1:0.

Selektor naše reprezentacije Ljubiša Tumbaković smatra da Crna Gora treba da pobijedi Litvaniju, sa kvalitetom koji ima.

“Litvanija nije u rangu Rumunije, idemo na pobjedu. Oni su kod kuće sa Srbijom igrali zatvoreno, Srbija imala i promašila šanse, a oni mogli da da dođu do rezultata“, kazao je juče Tumbaković na konferenciji za novinare.

On je rekao da se Litvanija nameće kao moranje, što nije dobro.

“Ipak, ako se budemo ponašali onako kako znamo i kako možemo, imamo pravo da vjerujemo u pozitivan rezultat“, kazao je Tumbaković.

Pravdu pod Goricom dijeliće glavni sudija Jakob Kelet iz Danske, a pomagaće mu Hejne Sorensen i Nils Krisijan Briksen. Četvrti sudija utakmice će biti Lars Humelgard, a dodatne pomoćne sudije Jens Mae i Peter Kjersgard.

Ulaznice za meč Crna Gora – Litvanija, po cijeni od dva do 10 eura, u zavisnosti od sektora, moguće je kupiti danas sve do početka meča.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor

Sve najljepše u Novoj 2022

Želi Vam Vaš portal SJEVER CRNE GORE