Porto Montenegro planira organizaciju Pijace organskih proizvoda: 26. i 27. Maja.

Iskoristite ovu ekskluzivnu priliku da svoje proizvode prodate na najelitnijem dijelu crnogorske obale.

Porto Montenegro Vas poziva  da se najkasnije do 17. Maja prijavite za učešće slanjem maila. Uz prijavu (sa osnovnim podacima i opisom izlaganja)  pošaljite i fotografiju Vaših proizvoda i fotografiju Vaših ranijih sajamskih nastupa/izlaganja, kako bi uprava Porto Montenegra odabrala učesnike za prvu ovogodišnju Pijacu organskih proizvoda. Plan je da se ovakve manifestacije organizuju svakog mjeseca do kraja turističke sezone.

Očekujemo Vaše javljanje i unaprijed se radujemo saradnji.

 

Pravilnik manifestacije

 

Porto Montenegro planira organizaciju Pijace organskih proizvoda: 26. i 27. Maja (a ista će se održati u junu, julu, avgusti i septembru), u periodu od 17h – 22h.

Pijaca domaćih proizvoda će biti organizovana u ulici koja prolazi kroz naselje Porto Montenegro u pravcu Pina prema hotelu Regent, tačnije na potezu izmedju prodavnice Bread i cvjećare Gardenija. Na pijaci se može izlagati samo hrana proizvedena u Crnoj Gori. U suprotnom, organizator zadržava pravo da odstrani sve druge proizvode ili predmete.

Svaki učesnik će imati na raspolaganju prostor za izlaganje i 1 stolicu.

Dimenzije štanda su 210 x 90 x 225/245, a na svakom štandu će se naći po dva izlagača. fotografije se nalaze u prilogu mejla.

Porto Montenegro će uraditi brendiranje štanda.

Radi prevencije pravljenja nepotrebne gužve, na štandu se mogu nalaziti samo osobe koje promovišu izlagača i to najviše 2.

Izlagači treba da dođu 1-2h prije početka pijace kako bi izvršili postavku. Ukoliko je potrebno više vremena za postavku opreme, molimo da nam se javite kako bismo se na vrijeme pripremili. Organizator zadržava pravo korekcije štandova.

Izlagači ne mogu postavljati velike konstrukcije, dodatne stolove, roll up-ove i slične dekoracije.

Porto Montenegro će angažovati dekoraterku koja će cvijećem ukrasiti štandove.

Promocija

Organizator će oglasiti Pijacu organskih proizvoda putem medija: web stranica Porto Montenegra, FB stranica Porto Montenegra, fotografije dogadjaja.

Porto Montenegro će obavijestiti medije o Pijaci organskih proizvoda i iste pozvati da posjete dogadjaj. Slobodni ste iskoristiti tu priliku za ličnu promociju.

Ostalo

Učesnici sami odgovaraju za svoju opremu. Svaki štand ima pregradu koja se može zaključati, gdje izlagači mogu ostaviti svoju opremu.

Reklamiranje drugih preduzeća/kompanija/pojedinaca strogo je zabranjeno.

Učesnici su dužni ponašati se u skladu sa opštim pravilima u Porto Montenegru i pokazati medjusobnu toleranciju tokom trajanja dogadjaja.

Prihod koji izlagači ostvare isključivo pripada njima. Porto Montenegro kao organizator  naplaćuje učešće na Pijaci organskih proizvoda, 45.00 € po izlagaču (na svakom štandu su po dva izlagača).

Prodaja proizvoda može da se obavlja u skladu sa zakonskih odredbama, odnosno registracijom aktivnosti kojom se izlagač bavi. Izlagač sa sobom mora imati dozvolu o obavljanju radnje tj. kopiju registracije svoje aktivnosti koju je izdalo Ministarstvo Poljoprivrede i Ruralnog Razvoja Crne Gore.

Tokom trajanja Pijace organskih proizvoda, jedna osoba ispred Porto Montenegra će biti zadužena za dodatne informacije i potrebnu pomoć oko vikenda, kojoj ćete moći da se obratite za sva svoja pitanja i sugestije.