Premijera singla „Dude“ Marka Luisa u ponoć na Radiju D

Na dan premijere filma Nečista krv na Netfliksu 17. januara izdavačka kuća Maskom objaviće pjesmu „Dude“ za koju su muziku i aranžman radili Aleksandar Ranđelović i Marko Luis, dok je tekst refrena napisala Maja Radivojević.

Nova pjesma Marka Luisa „Dude“ večeras će imati crnogorsku premijeru tačno u ponoć na Radiju D.

– Nastavljamo predivnu saradnju sa Makom Luisom čiji rad pratimo tokom svih godina njegove karijere i uvijek se trudimo da sve što izda mi plasiramo. Zahvaljujemo se Lajv produkciji na fotografiji kao i Maskomu na divnoj saradnji. Slušaocima našeg radija poznata je i njegova sestra Maja Luis, a da ne govorimo o pjesmama njihovog oca Luisa koje čine okosnicu etra Radija D plus – kazala je Sanda Rakočević, urednik radija.

Naše dvije radio stanice, Radio D i D plus, poznate su po tome što godinama unazad rade dočeke Novih godina uživo, tako će biti i za doček pravoslavne Nove godine.

– Jedine smo radio stanice koje sa svojim slušaocima dočekuju najznačajnije datume. Tokom dočeka naši jedini gosti su naši slušaoci, koji nam se javljaju, pjevaju s nama, šalju djeliće atmosferu iz svojih domova i zajedno sa nama sastavljaju plej liste. Jednako smo uživali mi u studiju, ali i oni pored radio prijemnika, jer se atmosfera pojačavala iz pjesme u pjesmu. Tako je bilo 31. decembra, pa 1. januara, tako je bilo za Božić,a vjerujemo se da će tako biti i večeras – poručila je Rakočević.

Vrhunac večeri biće premijera pjesme Dude u interpretaciji Marka Luisa koja je nastala po ugledu na tradicionalnu pjesmu „Dude mori, dude“. Na dan premijere filma Nečista krv na Netfliksu 17. januara izdavačka kuća Maskom objaviće pjesmu „Dude“ za koju su muziku i aranžman radili Aleksandar Ranđelović i Marko Luis, dok je tekst refrena napisala Maja Radivojević.

Izvor: dan.co.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor