Mobilni uređaji su odavno prestali biti jednolične ‘cigle’ za glasovne i tekstualne poruke, danas su to pravi mali super-računari koja savršeno prate zahtjeve uzbudljivih vremena u kojima živimo. Kako vam ništa od najmodernijih tehnoloških dostignuća ne bi pofalilo na novom uređaju, LG je lansirao model koji oduševljava, kako samom izradom, tako i performansama. A što se duže s njim družite, to ćete ga sve više voljeti…
Novi G6 impresionira velikim 5.7” QHD Plus FullVision ekranom  koji u ruci uopšte ne izgleda tako veliki kao što biste mogli očekivati i to zahvaljujući odlično osmišljenom kućištu. Izvrsni ekran sada jamči još više prostora za tekst i pretraživanje te nudi vrhunski kvalitet slike za još intenzivnije iskustvo gledanja i gaminga. Dvostruka glavna kamera od 13 Mpix sa širokougaonom kamerom od 125 stepeni. Bezbrižno ga nosite sa sobom gdje god išli, jer vaš novi LG G6 je otporan na vodu i prašinu i spreman je za korišćenje u svim uslovima, pa i onim ekstremnijim. Video snimci jamče poseban doživljaj zahvaljujući vrhunskim duplim AOP mikrofonima i mogućnosti kvalitetnog Hi-Fi snimanja. G6 je sačinjen od pomno osmišljene kombinacije stakla i aluminijuma pa u ruci daje toliko željeni osjećaj prestiža koji se danas traži od mobilnog telefona ovakve ekstra-klase. Uređaj postavlja nove standarde u izdržljivosti i pouzdanosti na duže staze. Brinite manje o nespretnim potezima i padovima u svakodnevoj upotrebi jer vaš novi G6 je uspješno prošao 14 različitih military-standard  810G testova koji jamče vaše zadovoljstvo u svakom trenutku. Posebna pažnja je poklonjena i samoj bateriji koja se lakše rješava viška neželjene toplote i osigurava dovoljan dotok energije u vitalne dijelove uređaja onda kad ga zaista najviše trebate, bez ikakvog straha da će vas ostaviti na cjedilu. Dodatnu sigurnost svemu navedenom daje i odlični senzor otiska prsta koji čuva vaše dragocjene podatke.
Kako bi uživancija bila potpuna, tu je i najnovija inačica Android OS-a, Nougat, s čitavim nizom korisnih alata i aplikacija koji korišćenje pametnog mobilnog uređaja dižu na neki novi nivo.