Predsjednik SO Berane čestitao Božić

Predsjednik Skupštine opštine Berane Novica Obradović čestitao je mitropolitu Crnogorsko-primorskom G. Joanikiju, episkopu Budimljansko-nikšićkom G. Metodiju, sveštenstvu, monaštvu  i pravoslavnim vjernicima koji slave Božić po starom, julijanskom kalendaru.

„U ime Skupštine opštine Berane i svoje lično ime mitropolitu Crnogorsko-primorskom G. Joanikiju, episkopu Budimljansko-nikšićkom G. Metodiju, sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve i svim pravoslavnim vjernicima najiskrenije čestitam najradosniji hrišćanski praznik Božić.

Želim da Božić proslavite u miru i dobrom zdravlju, sa svojim najbližima u ljubavi i slozi. Božić nas uvijek podsjeća na neprolazne vrijednosti zajedništva, uzajamnog uvažavanja, mir, razumijevanje i poštovanje kao temeljne vrijednosti našeg društva i države.

Neka nam Božić donese snagu da se izborimo sa svim izazovima i neka ispuni svaki dom toplinom, radošću i slogom. Mir Božiji, Hristos se rodi“, navodi se u Božićnoj čestitki predsjednika Skupštine opštine Berane Novice Obradovića.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor