Portal sjeverccg objavljuje audio snimak koji je dostavljen kroz saopštenje NVO,,Euromost” na kojem se kako su naveli čuje maloljetna A.V. koja se prije tri ipo mjeseca predizirala, a što je objavio i portal sjevercg, kada su nam se sa svojim saopštenjima oglasili i Uprava policije Bijelo Polje i Više državno tužilaštvo Bijelo Polje.
https://sjevercg.me/uprava-policije-a-v-pronadjena-u-stanju-bez-svijesti/
https://sjevercg.me/povodom-slucaja-predoziranja-maloljetne-djevojke-vdt-bijelo-polje-preduzima-sve-mjere-i-radnje/
   Ilustracija
Euromost navodi da se kroz audio snimak  čuje maloljetna djevojka A.V. kako dogovara sa Vehbom Čokovićem zvanim Srce o kupovini ksalola, gdje joj isti govori da to košta 20 eura.
Takodje navode da je audio snimak  napravila maloljetna A.V.
Ksalol se pominje kroz saopštenje Uprave policije, koje je tada dostavljeno medijima, gdje su naveli da su pronašli u stanu maloljetna A.V. tri prazne table od tableta “Ksalol.
Iz Euromosta navode da lice koje im je dostavilo audio snimak  je navelo, da ga je dostavilo i Upravi policije u Bijelom Polju, sa mnogim detaljima gdje je medju ostalog u obraćanju Euromostu kazalo, da je maloljetna A.V i zlostavljana.
Euromost se danas obratio i Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, rukovodiocu ovog tužilaštva Mirku Bulatoviću sa pitanjima oko navedenog slučaja.

Takodje su kako navode zatražili, da se ispita i poslovanje NVO,,Novi Put” na koju se stalno poziva Vehbo Čoković zvani Srce, kako sebe naziva velikim borcem za pravdu,koji je već osudjen šest mjeseci zatvora upravo za ometanje pravde, navode u ovoj organizaciji.
Oni dodaju da imaju saznanja da maloljetna A.V. ima velike posledice i da neće dozvoliti da se ovaj slučaj zaboravi, navode na kraju svog saopštenja koje je dostavljeno portalu sjevercg.