U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 55 sugrađana, a dežurne ekipe su osam puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice rođena je jedna beba.

Foto: JZU Opšta Bolnica-Bijelo Polje

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 9 do 15 sati biti Čeoče, od 11 do 14 sati Ravna Rijeka, Majstorovina, Božovića Polje, Slijepač Most, Bojišta, Mijatovo Kolo,  Pali, Jabučina, Gevčina, Tusto i  Okladi, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Lokalni i brzi vozovi jutros su saobraćali po redu vožnju, saopštili su sa bjelopoljske stanice, dodajući da se uredan željeznički saobraćaj očekuje i u nastavku dana.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, a na prevojima u višim predjelima moguća je pojava poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).Iz AMSCG kazali su da je vidljivost po kotlinama smanjena i upozorili na učestale pojave sitnijih odrona.Oni su savjetovali maksimalno opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti djelimično oblačno sa dužim periodom sunčanog vremena.Popodne i naveče u višim predjelima na sjeveru umjeren do pojačan jugozapadni vjetar.Jutarnja temperatura od minus tri do osam, najviša dnevna od šest do 18 stepeni.

Izvor: Radio Bijelo Polje