Policija u je u Baru pronašla i oduzela oko 500 šteka cigareta bez akciznih markica i pušku u ilegalnom posjedu. Uhapšeni su Barani Z.B. (43) i Z.Ć.

Službenici CB Bar i Odsjeka su, postupajući po operativnim podacima iz bescarinske zone Luke Bar zaustavili dva vozila i izvršili kontrolu.

“Pretresom vozila kojima su upravljali Z.B. (43) iz Bara i Z.Ć. (58) iz Bara policijski službenici su pronašli i oduzeli oko 500 šteka raznih duvanskih proizvoda bez akciznih markica za koje se osnovano sumnja da su bile namijenjene za snabdijevanje sivog tržišta Crne Gore”, saopšteno je iz policije.

Osim toga policija je prilikom pretresa vozila kojim je upravljao Z.B. pronašli i oduzeli lovačku pušku u ilegalnom posjedu.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da Z.B. bude uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo krijmučarenje i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok je Z.Ć. lišen slobode zbog krivičnog djela krijumčarenje.