Crnogorska policija saopštila je danas da ima napretka u istrazi ubistva dvadesetosmogodišnjeg Mila Ilića u Podgorici. Naime, oni su došli do snimka i fotografije osobe za koju sumnjaju da je juče pucala u Ilića.

 

Postoje sumnje da je ovo lice, na čijem identifikovanju preduzimamo intenzivne aktivnosti, izvršilo krivično djelo ubistvo na štetu M.I.

„Ubistvo na štetu M.I. se dogodilo juče, 29. aprila 2019. godine oko 16,30 časova, u ulici Oktobarske revolucije u Podgorici,  kada je za sada nepoznato lice prišlo oštećenom M.I. i u njegovom pravcu ispalilo više hitaca iz vatrenog oružja od kojih je M.I. preminuo. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je na licu mjesta izvršio uviđaj zajedno sa policijskim službenicima“, saopštili su iz policije.

Policijski službenici, u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužioca, preduzimaju mjere i radnje na identifikovanju pomenutog lica koje se nalazi na fotografijama i snimku, kao i utvrđivanju svih činjenica u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja, navode.

„Ukoliko neko od građana prepozna ovo lice sa fotografija i snimka molimo da to saopšti policiji pozivom na broj 067/184-840 ili na besplatni broj 122, najbližoj policijskoj stanici ili na drugi način. Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno“,zaključili su iz policije.