Pripadnici Centar bezbjednosti Pljevlja, juče su imali niz aktivnosti, a rasvjetljeno je i jedno krivično djelo iz 2007. godine.

Juče su policijski službenici Stanice kriminalističke policije CB Pljevlja podnijeli osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima, poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv A.R. (1987) iz Dubrovnika, Republika Hrvatska, zbog počinjenog krivičnog djela ,,Teška krađa“

Imenovani je u noći između 19 i 20. decembra 2007.godine obio prodavnicu O.D. ,,Edo komerc“ u Pljevljima i tom prilikom iz iste otuđio 300 eura i 8 vaučera za mobilne operatere.Imenovani je otkriven i procesuiran na osnovu izuzetih tragova službenika kriminalističke tehnike CB Pljevlja i izvještaja o identifikaciji tragova papilarnih linija Forenzičkog centra Danilovgrad, navodi se u saopštenju CB Pljevlja.

Juče su podnijete i tri prekršajne prijave

Policijski službenici Stanice policije CB Pljevlja podnijeli su prekršajnu prijavu protiv Đ.S. (1958), zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru. Imenovani je dana 01.02.2021.godine oko 12,00 časova, u poslovnom maloprodajnom objektu Crnogorskog Telekoma u ulici Kralja Petra u Pljevljima, vikao i galamio, a zatim sa pulta uzeo izloženi mobilni telefon  marke ,,Samsung Ultra 20“ i isti oštetio udarajući sa njim o pult. Policijski službenici CB Pljevlja podnijeli su prekršajnu prijavu protiv L.Z. (1969), zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o JRM-u. Imenovani je dana 18.01.2021.godine oko 14,00 časova , u trgovinskom objektu ,,Idea“ koji se nalazi u ulici Kralja Petra u Pljevljima, počupao lajsne i cijene sa rafova i iste bacio na pod, a zatim nogom nekoliko puta udario po rafu  rušeći artikle koji su se nalazili na njemu.

Obučavao pod uticajem alkohola

Juče oko 11,55 časova prilikom redovne kontrole saobraćaja u ulici Save Kovačevića kontrolisano je vozilo vlasništvo Auto škole ,,M…“ iz Pljevalja, kojim je upravljala, kandidat za vozača, G.N. (2000). U vozilu se kao instruktor vožnje nalazio  K.K. (1956), radnik pomenute auto škole koji je alkotestiran pri čemu je ustanovljeno da se nalazi pod uticajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,70 g/kg. Imenovani je lišen slobode i uz prekršajnu prijavu, sproveden u Sud za prekršaje Bijelo Polje – Odjeljenje u  Pljevljima, dok je protiv pravnog lica  prekršajna prijava podnijeta u redovnom postupku, navodi se na kraju saopštenja CB Pljevlja

Izvor: PvPortal