Počelo ukrašavanje Bijelog Polja: Fokus na glavni gradski trg

Ove godine smo nešto ranije krenuli sa ukrašavanjem grada, a nadamo se da će sve biti gotovo u naredna dva, tri dana, kako bi naši sugrađani uživali u toj prazničnoj euforiji, kazao je Duško Ružić.

U Bijelom Polju je u susret novogodišnjim i božićnim praznicima, kao i najavljenom bazaru, danas počelo tradicionalno ukrašavanje grada. Kako su saopštili iz Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj, zaduženih  za ovaj posao, fokus će i ove godine biti na glavnom gradskom trgu, gdje će se pored stare novogodišnje rasvjete naći i nova, koja će posebno obradovati naše sugrađane.

– Ove godine smo nešto ranije krenuli sa ukrašavanjem grada, a nadamo se da će sve biti gotovo u naredna dva, tri dana, kako bi naši sugrađani uživali u toj prazničnoj euforiji. Svjetleće lampice i ukrase ćemo prvo postaviti na gradskom trgu a potom ćemo okititi i ostatak centra grada – kazao je Duško Ružić, sekretar Sekretarijata za stambeno-komunalne poslove i saobraćaj.

Pored svjetlećeg Snješka Bjelića, kao i poklona, kako je najavio Ružić, prazničnu čaroliju u Bijelom Polju upotpuniće i sanke sa irvasima, kao i svjetleći broj 2022.

Kako je ranije najavljeno, Turistička organizacija Bijelo Polje organizovaće sredinom decembra  tradicionalni novogodišnji bazar, koji će  na gradskom trgu  trajati do  kraja godine.

Izvor: dan.co.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor

Sve najljepše u Novoj 2022

Želi Vam Vaš portal SJEVER CRNE GORE