Šta reći za sinoćni nastup Prljavog Kazališta!! Zaista malo je bendova koji nakon više od 30 godina i dalje ,,žare i pale“ gdje god da se pojave i koji i dalje svojim pjesmama dovode publiku ,,do ludila“.Sa razlogom nose epitet balkanskih „Rolingstonesa“ a svojom energijom su dokazali da su jedan od najboljih rok bendova sa ovih prostora.

 Kao predizvođači nastupili su pljevaljski vokalni solisti Nejra Bašić , Nejra Mekić i Janko Ristanović koji su dobro zagrijali publiku.

Posldnjeg dana koncertnog programa, u subotu 8.jula, nastupiće izuzetno populani beogradski rok sastav ,,Van Gog“ a kao predgrupa će nastupiti pljevaljski rok bend ,,Vertigo“.Početak koncerta zakazan je za 21 sat.

     Pljevlja su tako postala jedan od rijetkih gradova sa tromeđe Srbije, BiH i Crne Gore koji je imao priliku da  ugosti ovaj veliki bend. Hitovi poput ,,Crno bijeli svijet“ , ,,Marina“ , ,,Ako tražiš nekoga“ ,,Heroj ulice“ itd nosili su publiku do transa a suvišno je govoriti o surovom profesionalizmu ovog benda i njihovom besprekornom usviranošću.Koncert Prljavog Kazališta počeo je oko 22 sata i trajao do 10 minuta iza ponoći a različite generacije sinoć su lagano našle zajednički jezik – Prljavo Kazalište.