Pepić: Divanović stand up komičar, kamuflira jezivu DPS stvarnost

POLITIKA

Pepić: Divanović stand up komičar, kamuflira jezivu DPS stvarnost

Talenti koje pokazuju puleni organizovane kriminalne grupe (DPS) su oni koji se mogu još jedino vidjeti na ekranima ružičaste televizije i njenih lakih i “zabavnih” formata. Tako i karakterišemo istup Nikole Divanovića, poslanika Demokratske partije socijalista, kao savršen prikaz uniženja poslaničkog poziva od strane svakog DPS pojedinca koji pokriva tu funkciju, kazao je danas sekretar Inicijativnog odbora URA Tuzi Eldin Pepić.

“U stilu stand up komičara, Divanović je, moramo priznati, uspio da nas zasmije, prije svega svojom pojavom, a onda i retoričkim umijećem. Momak zaista ima talenat za stand up komiku. Nije ni on uspio a da ne pomene, po njihovim procjenama, partiju sa 1,23 odsto, a zaboravio je da nam pojasni zbog čega im je baš ta partija trn u oku. Jer elementarna logika je da kada vam neko nije bitan i kada ne predstavlja političku opasnost za vas onda se taj subjekat i ne pominje. No, nama je zaista drago što postoji interesovanje DPS-a u svakom njihovom saopštenju za URU. To nam je dokaz da smo na odličnom putu”, naveo je Pepić.

Prema njegovim riječima, Divanović je i lakim nastupom, karakterističnim za formate Pinka, a u posljednje vrijeme i javnog servisa, pokušao da skrene sa teme i zataška ono o čemu bruje i nacionalne manjine u Vašingtonu.

“Pokušao je još jednom da baci sjenku na to da mu je partija organizovana kriminalna grupa i da je vođa u panici, jer se dosta stvari guralo pod tepih, a više tamo nema mjesta za bilo šta. Pa je pokušao jeftinim, tabloidnim istupom da po ko zna koji put zaigra na kartu nacionalizma, na poštenje i ispravnost DPS-a koji se rvaju sa vječitim neprijateljima države. Ko u takve priče još uvijek vjeruje, onda zaista neka vjeruje”, dodao je Pepić.

Sekretar Inicijativnog odbora URA Tuzi kazao je i da će to kako izgleda građanski otpor, koji se dugo čekao, Divanović sa partijskim kolegama moći da vidi već u subotu.

“Pa i svaku narednu i tu im ne može pomoći nikakva propaganda i mediji u njihovom vlasništvu. Njihova lažna stabilna i evropska Crna Gora će se pod različitim pritiscima urušiti kao kula od koverata, a stvoriti se nova realna moderna, evropska i građanska Crna Gora”, zaključio je Pepić.

Izvor: CDM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor