KOŠARKA

Odnos sa Bokanom je nikakav, prošle godine nismo trebali da igramo u Podgorici

Predsjednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da su odnosi između njega i prvog čovjeka Budućnosti Voli Dragana Bokana nikakvi i da su pokvareni tokom prošlogodišnje finalne serije ABA lige.

Mnogo se prašine diglo i prethodnih dana zbog nemilih scena tokom ovosezonskog finala, a situacija je kulminirala u majstorici u Beogradu, kada su košarkaši iz Podgorice napadnuti na parketu tokom zagrijevanja, pa su morali da se vrate u svlačionicu.

“Odnosi između mene i Dragana Bokana su nikakvi. Trenutno ne postoje teško i da će postoje. Kako da postoje kad je čovjek napravio one poruke i meni i mojoj porodici. Prošle sezone kada su Zvezdini košarkaši došli na treću utakmicu bili smo napadnuti u hotelu. Trebalo je da se spakujemo i vratimo u Beograd. Nismo to uradili, odigrali smo, doživjeli svašta, upali su sudijama u svlačionicu i pored svega izgubili smo pola koša, uz promašaj Lesora na kraju utakmice”, rekao je Čović.

Prvog čovjeka Beograđana ne zanima hoće li “plavi” zbog skandala u ovosezonskom finalu napustiti ABA ligu.

“Ako neće da igraju ne moraju. Nikakav problem. Ako misle da im je bolje u nekim drugim ligama… U slučaju da nema ABA lige jedino Srbija i Hrvatska mogu da naprave dobru ligu”, poručio je Čović.

Izvor: CDM