NVO SA SJEVERA: Gradjani sa sjevera posebno oni koji žive u Podgorici da svi u subotu izadju na proteste, ovo je borba i za opstanak sjevera Crne Gore

Nevladine organizacije sa sjevera Crne Gore pozivaju gradjane sa sjevera, da u subotu masovno izadju na proteste u Podgorici.

Posebno pozivaju one, koji žive u Podgorici, jer ovo je borba i za opstanak sjevernog regiona, kazao je u ime NVO sa sjevera Sadik Klimenta.

On očekuje, da će  gradjani sa sjevera koji žive u Podgorici, masovno izaći i stati rame uz rame sa ostalim gradjanima i krenuti se boriti za opstanak sjevernog regiona, za opstanak njihovih porodica.

Pozivamo i sve mlade ljude sa sjevera, posebno studente koji trenutno borave ili žive u Podgorici, da pokažu mladost sjevera, da krenu da se bore za njihova prava. Dovoljno je da se sjete zašto su morali da napuštaju svoje porodice, zašto da odlaze u tudje države, zašto ih tretiraju kao da su nečiji robovi.

Svi izadjite u subotu i pokažite snagu sjevera Crne Gore, pokažite da smo svi zajedno u borbi za svoja prava, da nema razlike i da ćemo se izboriti i ići do kraja, kazali su u svome saopštenju koje je dostavljeno našem portalu i koje je u ime NVO sa sjevera  potpisao Sadik Klimenta.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor