Novi režim saobraćaja u Kolašinu do 1.maja

Režim saobraćaja promijenjen je, kako navode, iz Opštine, zbog nezavršenih radova na rekonstrukciji Ulice vojvode Mine i dijela Trga boraca.

Novo rješenje o privremenom mijenjanju režima sobraćaja u Kolašinu važiće do 1. maja, a odnosi se na centar grada.

Novim rješenjem o izmjenama režima sobraćaja zabranjeno je zaustavljanje na Trgu boraca i Ulicom palih partizanki do priključnog puta za zgradu S5. Takođe, i u Ulici Mirka Vešovića biće zabranjeno zaustavljanje i parkiranje, osim za taksi vozila. Za tu vrstu vozila predviđeno je parkiralište kod restorana “Planinar”.

Promijenjen je smjer kretanja u Ulici prote Jagoša Simonovića, pa je u toj saobraćajnici dozvoljen smjer od Ulice 13. jula ka Ulici Buda Tomovića.

Dvosmjerni saobraćaj sada je dozvoljen ulicom pored Regionalne turističke organizacije, prema Trgu boraca i Ulici palih partizanki. I u Ulici Mirka Vešovića dozvoljeno je dvosmjerno saobraćanje, od restorana “Planinar” do Ulice prote Jagoša Simonovića.

Promijenjen je smjer kretanja u ulicama Junaka Breze, Generala Bulatovića, Milutina Lakićevića…

Završetak rekonstrukcije Ulice vojvode MIne i dijela Traga boraca odlagan je nekoliko puta do sada. Radovi su počeli u julu prošle godine, a očigledno je da neće biti finalizovani prije proljeća. Za sad je nađeno privremeno rješenje, pa je dio te saobraćajnice pokrivren privremenim asfaltom. Zbog radova u centru grada, tokom minule pola godine, mijenjan je više puta režim saobraćaja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor