epa06677862 Juventus’ Alex Sandro (C) jubilates with his teammates after scoring a goal during the Italian Serie A soccer match FC Crotone vs Juventus FC at Ezio Scida stadium in Crotone, Italy, 18 April 2018. EPA-EFE/ALBANO ANGILLETTA

Svi znaju da Juventus ima ogroman roster i da mogu da priušte da ima nekoliko igrača ne igra u tom trenutku, ali pitanje je koliko će se ovi nedostaci osjećati.

Jasno je svim navijačima da će ih ova pobjeda protiv Valensije skupo koštati, a razlog je što će ostati bez tri vrlo bitna igrača, ukoliko Ronaldu ne ukinu kaznu.

Prenijeli smo već koliko će van terena biti Kedira, a danas je potvrđeno koliko će Daglas Košta biti van terena.

Nakon detaljnih analiza, utvrđeno je da će Brazilac biti van terena oko mjesec dana. on je u igru ušao u 66. minutu, a već u 89. je morao da napusti teren, svi su znali da je povreda u pitanju, ali su se nadali da nije teže prirode.

Košti je otkrivena povreda zgloba i desne butine, pa će sigurno biti van terena 4 neđelje.

Podsjećanja radi, Brazilac je dobio kaznu zbog nesportskog ponašanja u meču protiv Sasuola, tako da svakako ne bi bio u mogućnosti da pomogne svom timu kada su ligaške utakmice u pitanju, jer je zaradio suspenziju na četiri meča u Seriji A, ali jasno je da bi bio vrlo važan igrač u Ligi šampiona.

Izvor: AntenaM