Besplatna aplikacija za dopisivanje trebalo je godišnje da se plaća jedan dolar, sve dok je nije 2016. kupio Facebook. Međutim, nije prvi put da korisnici dobijaju čudne poruke o naplati.

Onima koji su WhatApp imali prije 2016. bilo je normalno da plaćaju godišnju pretplatu na aplikaciju, pa stručnjaci smatraju da su oni podložni novoj prevari koja tvrdi da se naplata – vraća.

“Vaša pretplata je istekla. Kako biste potvrdili svoj račun i kupili svoju doživotnu pretplatu, za samo 0,99 britanskih funti, jednostavno kliknite na ovaj link”, piše o poruci koju su brojni korisnici objavili na društvenoj mreži Twitter.

Naravno, ovo je samo još jedan pokušaj prevare, pa poruku zanemarite i obrišite.

Izvor: AntenaM